Vacature fysiotherapie

Ik ben op zoek naar een ambitieuze, ondernemende en zelfstandig werkende fysiotherapeut. In eerste instantie betreft het een waarneming van 20-25 uur in de week. Na de waarneming is het mogelijk om door te groeien naar een vaste aanstelling om je eigen patiëntenbestand te gaan ontwikkelen. Ben jij als fysiotherapeut op zoek naar een nieuwe uitdaging? Fysiotherapie Praktijk Ruben Verrips is op zoek naar en tweede fysiotherapeut die mee wil groeien met de praktijk.

Vanwege de snelgroeiende vraag ben ik op zoek naar fysiotherapeut die mee wil groeien met de praktijk. De betrokken en persoonlijke handswijze wordt erg gewaardeerd in Bergambacht en daarom zoek ik iemand met dezelfde mentaliteit. Ik sta voor een persoonlijke behandeling op maat met gedreven en oprechte betrokkenheid. Ik zet een stapje extra om de patiënt met een goed gevoel naar huis te sturen.

Voor deze functie ben ik op zoek naar een fysiotherapeut die:
-Ambitieus en ondernemend is
-Dicht bij de mensen staat
-Het een uitdaging vindt om nieuwe patiënten te werven
-De naam van de praktijk hoog kan houden

Functie eisen:
-Afgeronde HBO Bachelor Fysiotherapie
-Contracttype: flexibel, maar gezien het aanbod mogelijkheid tot uitbreiding.
-Software ervaring: Intramed
-Hands-on en hands-off therapie
-Eigen specialisme en/of interesse

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Dan maak ik graag kennis met je. Stuur een e-mail met je cv en motivatiebrief naar ruben@fysiokrimpenerwaard.nl.