FYSIOTHERAPIE

PERSOONLIJK EN OP MAAT

PERSOONLIJK

• Kleinschalig en laagdrempelig
• Gedreven en betrokken
• U bent hier geen nummertje
• Altijd op zoek naar een passende oplossing
• Aandacht voor persoonlijke doelen

OP MAAT

• Ruime openingstijden
• Ook ’s avonds en in het weekend
• Behandeling aan huis
• Contracten met alle verzekeraars
• Geen behandelplan is hetzelfde

VEELZIJDIG

• Voor alle doelgroepen
• Fysio-Fitness en groepstraining
• Verschillende specialisaties
• Advisering en aanmeten van hulpmiddelen
• Hands-on en hands-off therapie

Als fysiotherapeut ben ik expert in houding en beweging. Met de kennis en kunde help ik bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten aan het bewegingsapparaat. U krijgt altijd zorg op maat. Passend bij uw persoonlijke situatie en gericht op het doel wat u wilt bereiken.

Fysiotherapie praktijk Ruben Verrips biedt fysiotherapie voor alle doelgroepen en geeft een persoonlijke behandeling op maat. Ik behandel patiënten die in het dagelijks leven belemmerd worden bij het bewegen.

Mensen met fysieke klachten willen snel geholpen worden. In praktijk is het mogelijk om patiënten snel van dienst te zijn en persoonlijk te benaderen. Mijn missie is om de patiënt op een verantwoorde manier weer aan het bewegen krijgen. En te houden. Rekening houdend met de specifieke doelen en klachten. Binnen een persoonlijke sfeer en met veel plezier. 

EERSTE AFSPRAAK

Bij de eerste afspraak wil ik graag precies weten wat uw lichamelijke klachten zijn. Zo kan ik vaststellen of u gebaat bent bij fysiotherapie of eerst naar de huisarts moet. Als duidelijk is dat u aan het goede adres bent, gaan we samen op zoek naar de mogelijke oorzaken van uw klachten. 

Als duidelijk is dat ik u kan helpen, gaan we samen op zoek naar de mogelijke oorzaken van uw klachten. Wat zijn uw persoonlijke doelen? Wat hoopt u met de behandeling te bereiken? En wat wilt u weer kunnen? 

Bij het onderzoek kijk ik naar houding en beweging. Ook zal ik een paar testen uitvoeren. Daarna stel ik de definitieve diagnose en stel ik het behandelplan voor. We bespreken dit samen, want uw persoonlijke situatie en doelen staan hierbij centraal. Stel dus ook vooral uw vragen  en vertel wat u graag wil bereiken. Na het vaststellen van de behandeldoelen beginnen we zo spoedig mogelijk met de behandeling

GEEN VERWIJZING NODIG

Om naar de fysiotherapeut te gaan heeft u geen verwijzing nodig van de huisarts of specialist. Directe toegankelijkheid fysiotherapie wordt dat genoemd. Ik ben opgeleid om zelf te diagnosticeren en een behandelplan samen te stellen. Dat heeft voordelen. U komt namelijk direct bij de juiste behandelaar terecht en kunt meteen aan uw herstel gaan werken. Bij twijfel verwijs ik u alsnog naar de huisarts.

Het is verstandig uw huisarts te laten weten dat u onder behandeling bent bij de fysiotherapeut. Uw huisarts kan daarmee rekening houden bij de behandeling van andere klachten. De huisarts blijft de centrale rol houden in de coördinatie van uw zorg. Ik zal uw huisarts op de hoogte brengen van de behandeling, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst.

Als u besluit rechtstreeks contact op te nemen, dan bekijk ik eerst of u met uw klacht bij ons aan het juiste adres bent. Indien u wel behandeld kunt worden, dan gaan we samen gelijk aan de slag! Mocht u toch via de huisarts komen, neem dan uw verwijzing mee bij uw eerste afspraak.

KWALITEIT

Om de kwaliteit van fysiotherapie nog verder te waarborgen, heeft het KNGF het Kwaliteitsregister Fysiotherapie.  Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister van het KNGF, omdat ik voldoe aan bepaalde kwaliteitseisen en werk volgens de officiële richtlijnen van het KNGF.  Ik volg regelmatig scholing om op de hoogte te blijven van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen in ons vak. Het kwaliteitsregister stimuleert fysiotherapeuten om zich continu te ontwikkelen en verder te professionaliseren, waardoor de kwaliteit van zorg voor de patiënt steeds beter wordt