Persoonlijk

Persoonlijke behandeling op maat.

Gedreven

Ik zet net een stapjes extra om het beste resultaat te behalen

Wie zijn wij?

Ruben Verrips

Fysiotherapeut

Betrokken

Oprechte betrokkenheid en interesse

Veelzijdig

Altijd op zoek naar een passende oplossing

Fysiotherapie Praktijk Ruben Verrips is opgericht in 2013 en inmiddels een begrip in BergambachtDe praktijk is gevestigd aan de H.B. Nederburghstraat, in een zijstraat van de winkelstraat (Hoofstraat) in de kern van Bergambacht.  In mijn praktijk staat  een persoonlijke benadering hoog in het vaandel en ik bied een behandeling op maat. U staat als patiënt centraal en u bent hier geen nummertje.

Even voorstellen… Ik ben Ruben Verrips en namens mijn praktijk wil ik me graag voorstellen. Ik ben sinds 2011 werkzaam als fysiotherapeut en heb in 2013 mijn eigen praktijk geopend. Mensen helpen met lichamelijke problemen is mijn passie en de liefde voor het vak breng ik over op mijn patiënten. 

Door persoonlijke blessures kwam ik in aanraking met het vak. Ik was altijd weer snel op de been, maar vond ook dat het anders kon. In een tijd waar alles groot, groter, grootst moet zijn, kies ik toch liever voor kleinschalig en persoonlijk. Ik kijk verder dan de lichamelijke klachten en meer naar de persoon er achter. 

Ik ben gedreven en betrokken om het meest optimale herstel mogelijk te maken. Mensen met fysieke klachten willen snel geholpen worden. Met de ruime openingstijden kunt u meestal snel terecht, ook ’s avonds en in het weekend. Op deze manier kunt u snel aan de slag om uw klachten te bestrijden. Mijn missie is om de patiënt op een verantwoorde manier weer aan het bewegen te krijgen en te houden, rekening houdend met de specifieke doelen en klachten. Binnen een persoonlijke sfeer en met veel plezier. Het doel is om de lichaam en geest op dusdanig niveau te brengen en te houden, zodat patiënten het optimale uit hun leven kunnen halen.