WIE BEN IK?

MIJN verhaal

Dé fysiotherapie praktijk in Bergambacht en voor de gehele Krimpenerwaard waar u verzekerd bent van een persoonlijke behandeling op maat. Laagdrempelige fysiotherapie met gedreven en oprechte betrokkenheid. 

Persoonlijk

Persoonlijke behandeling op maat.

Gedreven

Ik zet net een stapjes extra om het beste resultaat te behalen

Fysiotherapie Praktijk in Bergambacht - Krimpenerwaard
Ruben Verrips
Fysiotherapeut

Betrokken

Oprechte betrokkenheid en interesse

Veelzijdig

Altijd op zoek naar een passende oplossing

Fysiotherapie Praktijk Ruben Verrips

Fysiotherapie Praktijk Ruben Verrips is een vernieuwend begrip in de Krimpenerwaard door gedreven en oprechte betrokkenheid. Een kleinschalige en toegankelijke praktijk met aandacht voor de patiënt. In de tijd dat alles groot, groter, grootst moet zijn, kies ik voor kleinschalig en persoonlijk. Bent u het zat om als nummertje behandeld te worden. Dan bent u hier aan het juiste adres. U staat als patiënt centraal en ik ga voor een persoonlijke behandeling op maat. Ik zet net een stapje extra om het meest optimale herstel mogelijk te maken.

Door persoonlijke blessures kwam ik in aanraking met het vak. Al snel wist ik dat ik ook fysiotherapeut wilde worden en daarom begon ik in 2008 aan de opleiding tot fysiotherapeut. Na mijn opleiding ben ik in 2013 mijn eigen praktijk gestart, omdat ik vond dat het ook anders kon. In een tijd waar alles groot, groter, grootst moet zijn, kies ik toch liever voor kleinschalig en persoonlijk. Ik kijk verder dan de lichamelijke klachten en meer naar de persoon er achter. 

Ik ben gedreven en betrokken om het meest optimale herstel mogelijk te maken. Mensen met fysieke klachten willen snel geholpen worden. Met de ruime openingstijden kunt u meestal snel terecht, ook ’s avonds en in het weekend. Op deze manier kunt u snel aan de slag om uw klachten te bestrijden. Mijn missie is om de patiënt op een verantwoorde manier weer aan het bewegen te krijgen en te houden, rekening houdend met de specifieke doelen en klachten. Binnen een persoonlijke sfeer en met veel plezier. Het doel is om de lichaam en geest op dusdanig niveau te brengen en te houden, zodat patiënten het optimale uit hun leven kunnen halen.

Heeft u lichamelijke klachten, zoals pijnlijke gewrichten, hoofdpijn, gevoelige spieren of een (sport)blessure? Loop niet te lang door met uw klachten en maak een afspraak. Ik help u graag zo snel mogelijk op weg.