FYSIO-FITNESS

THERAPIE

Fysio-fitness is een belangrijk onderdeel binnen de fysiotherapie. Fysiotherapie Praktijk Ruben Verrips biedt verschillende vormen van fysio-fitness als onderdeel van therapie. In het fysiotherapeutische behandelplan wordt fysio-fitness ingezet om het meest optimale herstel mogelijk te maken en om dit resultaat te behouden.  Ik maak een persoonlijk fitnessplan op maat, zodat u aan uw persoonlijke doelen kunt gaan werken.  Vraag naar de mogelijkheden en kijk voor de kosten op de pagina vergoeding en tarieven!

Fysio-Fitness

Fysio-Fitness, ook wel medische fitness genoemd, is een manier van trainen om jouw algemene conditie en spierkracht te verbeteren. Al dan niet tijdens of na een periode van blessures of een medische aandoening. Je traint onder deskundige begeleiding. Ik stem de training af op jouw persoonlijke doelen. Als fysiotherapeut ben ik de deskundige om een passend programma passend samen te stellen rekeninghoudend met jouw lichamelijke conditie en/of beperkingen. Deze vorm van fysiotherapie wordt vergoed door uw verzekering.

Fysio-Fitness groepstraining

Wilt u in een groep trainen met gelijkgestemden of lotgenoten? Ik bied de mogelijkheid om te trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Ik ben gespecialiseerd en bieden deskundige begeleiding op het gebied van chronische aandoeningen en lichamelijke klachten. Zo bied ik bijvoorbeeld COPD-training, CVA-training en neurorevalidatie. Vraag naar de mogelijkheden om aan te sluiten in bestaande groepen.

Vrije training

Na begeleiding of na uw revalidatietraject kunt u ook doorgaan met uw training in de praktijk en gebruik maken van de oefenzaal. Ik bied ter kennismaking een strippenkaart voor zeven keer trainen in de oefenzaal voor kennismakingsprijs. Daarna bent u in de gelegenheid om een abonnement af te sluiten.

Outdoor gym (Bootcamp)

Elke woensdag ochtend organiseer ik outdoor gym (Bootcamp 55+). In groepsverband werken we aan spierkracht, balans en conditie in een programma speciaal samengesteld speciaal voor 55 plussers. We beginnen om 9 uur, de training duurt een uur en naderhand drinken we koffie. U mag altijd een keer gratis en vrijblijvend proberen. Daarna kunt u een strippenkaart aanschaffen van 10 strippen voor 30 euro.