ADVISERING

HULPMIDDELEN

Wilt u een goed advies over hulpmiddelen? Dan bent u aan het goede adres. Fysiotherapie Praktijk Ruben Verrips is gespecialiseerd in advisering, aanmeten en leveren van hulpmiddelen, zoals braces, bandages, inlegzolen en andere hulpmiddelen. Er wordt vaak gezegd: “Van een brace worden de spieren lui.”  óf  “Als je eenmaal aan een rollator went, kan je nooit meer zonder.” Het tegendeel is vaak waar. Al onze voorzieningen zijn wetenschappelijk onderbouwd of blijken vanuit de praktijk effectief. Een hulpmiddel zorgt ervoor dat je beter, fijner en comfortabeler kan bewegen. 

In de praktijk heb ik een samenwerkingsverband met Probrace. Hier door heb ik een kort lijntje met productontwikkelaars en bewegings- en orthopedisch technologen. Ondertussen heb ik de nodige ervaring opgebouwd om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Er zijn veel verschillende hulpmiddelen en elk hulpmiddel met eigen karakteristieke eigenschappen. Komt u er niet uit? Geen probleem, ik kan u helpen met een passend middel voor revalidatie, sport, preventie en voor dagelijks gebruik. Met een persoonlijk consult help ik u graag verder en leveren kan vaak al binnen een dag. 

Ik kan u o.a. helpen met:
Braces, bandages, inlogzolen, steunzolen, hulpmiddelen voor in huis, sportape, kinesiotape, rollators, elleboogkrukken, wandelstokken, verbandschoenen, compressiekousen, hakverhogingen en nog veel meer.