Om naar de fysiotherapeut te gaan heeft u geen verwijzing nodig van de huisarts of specialist. Directe toegankelijkheid fysiotherapie wordt dat genoemd. Ik ben opgeleid om zelf te diagnosticeren en een behandelplan samen te stellen. Dat heeft voordelen. U komt namelijk direct bij de juiste behandelaar terecht en kunt meteen aan uw herstel gaan werken. Bij twijfel verwijs ik u alsnog naar de huisarts.

Het is verstandig uw huisarts te laten weten dat u onder behandeling bent bij de fysiotherapeut. Uw huisarts kan daarmee rekening houden bij de behandeling van andere klachten. De huisarts blijft de centrale rol houden in de coördinatie van uw zorg. Ik zal uw huisarts op de hoogte brengen van de behandeling, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst.

Als u besluit rechtstreeks contact op te nemen, dan bekijk ik eerst of u met uw klacht bij ons aan het juiste adres bent. Indien u wel behandeld kunt worden, dan gaan we samen gelijk aan de slag! Mocht u toch via de huisarts komen, neem dan uw verwijzing mee bij uw eerste afspraak.